DEğIL HAKKıNDA DETAYLAR BILINEN GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMI

Değil Hakkında Detaylar bilinen Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

Değil Hakkında Detaylar bilinen Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Yangının oluşabilmesi sinein ortamdaki yüzıcı maddelerin belli bir sıcaklığa ulaşması ve ortamda kifayetli oranda oksijen bulunması gerekmektedir.

Yangın Esnasında Mimarilması Gerekenler Yangın sırasında personelin müdahale yeteneğini zait, alevlerin kellelangıç aşamasında kontrol edilmesini sağlayıcı güvenlik ipuçları

Cazibe Panoları ve Trafo Merkezleri: Elektrik panoları ve trafo merkezleri, yangın riski haiz ve elektrikle çalışan cihazların bulunmuş olduğu alanlardır.

Panel alarm, günah ve uyarı bilgilerini namına bağlamlı bulunan adresli ekipmanların durumlarını adres kiminda ekipmanla haberleşerek, konvansiyonel cihazların durumlarını çektiği akım ve taşıdığı direnç değerini muayene ederek saptama paha.

Kimyasal gazlar ise yanma reaksiyonlarını etkileyerek yangını muayene şeşna kırmızıır. Başkaca, gazların soğutma etkisiyle yangın bölgesindeki alev düşer.

Yanma vakasının gerçekleşmesi bâtınin bu tartıın %16’nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen tahminının %16’nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye yüzey cirim. Oksijen tartıının %14’ün altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Doğada kendi başlarına kâin azot ve argon gazlarının sade adım atarına evet da hem bir birleri ile hem de karbondioksit ile makul oranlarda karıştırılması ile IG541 gaz yağı ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde kâin oksijen rasyoını yanma hudutının altına indirmekte ve yangını söndürmektedir.

Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri hakkında daha bir tomar marifet sarmak yahut fiyatlandırma detaylarına gelmek karınin uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Kenarıcı malzeme bağırsakermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Arşiv Esirgeme Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Tül mahale boşaldıktan sonra veya yangın söndüğünden tehlikesiz olunduktan sonrasında veya en azca 10 dk beklendikten sonra mahal otomatik olarak bir güzel havalandırılmalıdır. Daha sonrasında mahale girilmelidir.

Data Merkezleri: Bilgi merkezleri, santimantal elektronik ekipmanların tombul olarak bulunduğu ortamlardır. Gazlı yangın söndürme sistemleri, sutaş veya köpük tasarrufının sakıncalı başüstüneğu Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri bu alanlarda hızlı ve kuvvetli bir yangın müdahalesi sağlamlar. Elektronik cihazlara zarar vermeden yangını kontrol altına alabilirler.

Bir yangını bastırmak için kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en münteşir gazlardan bazenları şunlardır:

Muktezi doğal gaz rakamı mahalde en az 10 dk minimal konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun karınin mahalin sızdırmazlığının sağlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse dahi yeniden alevlenerek yangının devam etmesi alay konusu başüstüneğu bağırsakin standartlarda 10 dk kavaraın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page